Välkommen bowlare!

Varmt välkommen till denna blogg om bowling!

Här kan du läsa om allt och lite till som rör bowling. För en bowlingälskare kommer denna sida att mer än väl att fylla lystmätet. Här finns information om själva spelet, utrustningen, skorna, handskarna, hjälpmedel, tävlingar och aktiviteter, ja allt som man behöver veta. Bowling är en underbar sport som både gamla och unga kan spela. Här i Sverige har vi nästan 3 000 olika banor att spela på med cirka 30 000 aktiva utövare i olika åldrar. Det säger lite om hur populär sporten är i vårt land. Det betyder att det finns mycket att skriva och berätta om. Hur är banorna uppbyggda? Vad består egentligen en kägla av? Vilken taktik är bra att lära sig? Hur kan man få ut mer av sitt spel? Hur väljer man rätt klot? Det ska varken vara för tungt eller för lätt och hur vet jag vad som passar min spelstil? Så blir man en bättre bowlare! Vad ska man tänka på som nybörjare / erfaren / motionsspelare? Varför den mentala biten är så viktig, och mycket mer.

På denna sida kommer flera olika ämnen att behandlas som alla hjälper den som tycker om bowling att lära sig mer och kunna njuta av trevlig och spännande läsning.

För den som är ny då och inte känner till hur roligt det kan vara att spela bowling? Vad finns att hämta här på denna sida? Var inte orolig, även en nybörjare kan finna mycket nyttig och intressant information här. Så se till att ofta besöka denna sida, kanske vore det bra att enkelt lägga till ett litet bokmärke i webbläsaren så att man snabbt och enkelt hittar tillbaka hit. Det kommer verkligen vara mödan värt.

Håll dig uppdaterad och bli inspirerad. Låt dig fyllas med spännande bloggartiklar som skänker glädje och information till dig som gillar bowling. Vi ses kanske snart på en bowlingbana nära dig?